För våra medlemmar - förutom billigare biobiljetter bjuder vi på fester och event!För våra medlemmar - förutom billigare biobiljetter bjuder vi på fester och event!
Bild från programsläppet 2023 på Riche Fenix - Foto: Vanessa Perhs


FÖR VÅRA MEDLEMMAR

Hej Filmälskare!

Sedan 1990 har Stockholms filmfestival varit samlingsplatsen för alla som älskar film och kultur i världsklass – och du är en del av oss! Som medlem får du inte bara förmånliga priser på alla biljetter, du får även exklusiv tillgång till våra medlemsvisningar och spännande möten. Tack för att du är med och gör vår festival magisk. Vi ser fram emot att fortsätta skapa oförglömliga filmupplevelser tillsammans med dig!

EXKLUSIVT FÖR MEDLEMMAR

NÄSTA MEDLEMSVISNING:

HORIZON: AN AMERICAN SAGA

Av: Kevin Costner

Oscarbelönade Kevin Costner regisserar och spelar huvudrollen i episka Horizon: An American Saga - Kapitel 1, en historia som utspelar sig i vilda västern under de fyra åren av inbördeskriget, 1861 till 1865, och visar hur den vanns – och förlorades – genom mångas blod, svett och tårar. Costners storslagna filmiska äventyr tar med publiken på en känslomässig resa genom ett land i krig med sig självt, upplevt av familjer, vänner och fiender som upptäcker vad det verkligen betyder att vara Amerikas förenta stater.

Horizon: An American Saga - Kapitel 1 har svensk biopremiär 28 juni.

Bronsmedlemmar: Vi har reserverat platser åt er. Maila medlem@stockholmfilmfestival.se för att boka upp till två platser. Vi bekräftar era platser löpande.

Medlemmar: På måndag 10 juni kl 14.00 släpper vi biljetterna för alla. Klicka då på länken här nedan för att boka. Först till kvarn!

 

När25 juni kl. 18.00 (Dörrarna öppnar 16:45)

Längd3h 1min

VarBio Skandia, Drottninggatan 82

Medlemspris0 kr

Ett helt år av filmupplevelser med oss

Festivalbesökare på Bio Skandia. Foto: Anders Engstrand
Foto: Vanessa Perhs
Det lönar sig att vara medlem

Förhandsvisningar, fester, exklusiva premiärer, billigare biljetter och 10% på all merch!

Som tack för ditt stöd får du som medlem förhandsvisningar, exklusiva fester, pre-access till möten med filmskapare, inbjudningar till premiärer, rabatterade biljetter och 10% rabatt på all vår merch. Tack för att du är en del av vår filmälskande gemenskap!


Upplev mer som medlem

Som medlem hos oss får du chansen att se cirka 10 exklusiva förhandsvisningar om året. Helt gratis! Vi har alltid ett begränsat antal biljetter så först till kvarn gäller – förutom om du är Bronsmedlem, då har du alltid två garanterade platser.  

Inför varje visning skickar vi ut ett nyhetsbrev till alla medlemmar med information om visningen. Så se till att prenumerera på våra nyhetsbrev för att inte missa något! 


MEDLEMSKAP

10% PÅ MERCH FÖR DIG SOM MEDLEM

10% på all merch!


Bara för dig som medlem hos Stockholms filmfestival

Vi har fantastiska nyheter för dig – som medlem får du nu 10% rabatt på all vår festivalmerch! Uppgradera din garderob med våra snygga t-shirts, hoodies och mycket mer, och visa din kärlek för Stockholms filmfestival och vår filmälskande gemenskap!


FIX UP, LOOK SHARP, SHOP MERCH

Så funkar våra medlemskap

Här kan du läsa mer om hur våra medlemskap fungerar och vad som skiljer dem åt under filmåret. Hittar du inte svaret på din fråga? Kontakta oss så hjälper vi dig såklart! medlem@stockholmfilmfestival.se


15

Partners

Tillsammans med våra samarbetspartners och sponsorer gör vi filmfestivalen möjlig och inte minst så utvecklar vi och håller liv i Sveriges filmbransch.


LÅT OSS PRESENTERA VÅRA FILMÄLSKANDE VÄNNER

MAIN PARTNERS

The Famous Grouse