Se highlights från årets Face2Face här!
– »Megaheartz« är en film som utspelar sig i energin precis innan något går sönder, säger regissören Emily Norling.

Upplev några av årets Face2Face igen


 Nu kan du återuppleva Face2Face-samtalen med bland annat Ethan Hawke, Paul Laverty och Noah Pritzker!



Missade du någon av våra Face2Face eller vill du drömma dig tillbaka till en magisk kväll? Då har du hamnat rätt!

Vi har filmat flera av Face2Face-samtalen och några av dessa kan man se på Youtube redan nu! 

Den 10 november gästade Ethan och Maya Hawke Stockholms filmfestival och bjöd på ett gripande och inspirerande samtal på Skandia, modererat av Christina Jeurling Birro. Här kan du se Face2Face-samtalet. 

Paul Laverty mottog Stockholm Lifetime Achievement Award å Ken Loachs vägnar den 9 november. Se samtalet som modererades av Florent Fagerström här.

Noah Pritzker gästade festivalen med sin senaste film Ex-Husbands och deltog i ett Face2Face-samtal i samband med visningen som modererades av Jakob Åsell. Se samtalet här.

Olga Ruin modererade samtalet med Nimco Ahmed Ali och Veronika Öhnedal som gästade festivalen med sin film Amina. Här kan du se samtalet. 

12 november deltog Roberto Cavallini, producenten bakom Vista Mare, i ett Face2Face, modererat av Sara Andrén. Se samtalet här. 


Ett storslaget drama

Scorsese gör ett storslaget drama tillsammans med De Niro och DiCaprio. Killers of the Flower Moon utspelar sig i 1920-talets Oklahoma och skildrar en serie mord på ursprungsbefolkningen i den oljerika Osage Nation, en rad brutala brott som kom att kallas "Reign of Terror".



Om en älskad trubadurs turbulenta liv

Cornelis Vreeswijk kom till Sverige som fattig invandrarkille från Nederländerna och kom att bli en svensk visikon i klass med Bellman och Taube. Med enorm karisma och scennärvaro sjöng han sig in i svenskarnas hjärtan.  
I hela sitt liv skrev han om de som befinner sig i samhällets bottenskikt. Han såg dem, kände samhörighet och i perioder av sitt liv var han en av dem. Med hjälp av unikt arkivmaterial som aldrig tidigare visats ställer Gertten frågan: Hur ska vi se på alla dem som befinner sig längst nere i samhället? Ska vi vända bort blicken? Det är inte svårt att föreställa sig vad Cornelis själv skulle svarat.




Medlemsbiljetter släpps 4 okt kl. 13:00!

För ordinarie medlemmar släpps biljetterna onsdag 4 okt kl 13:00. Boka din plats genom att klicka här nedan.

Bronsmedlemmar har som vanligt förtur till biljetterna som är släppta redan nu. Maila bara till medlem@stockholmfilmfestival.se för att reservera upp till två platser. Bokningen för bronsmedlemmar stänger onsdag 4 okt 23:59.

När: 17 oktober kl. 18:30

Var: Rigoletto

Genre: Drama, Thriller

Stort tack till United International Pictures!